Участь викладачів та студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у III Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика»
18 травня 2023 р. відбулася III Всеукраїнська науково-практична конференція, молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: освіта, наука, практика» у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.
Студентка I курсу Софія Лукомська спеціальності 181 «Харчові технології» під керівництвом к.т.н., доцентки Маслійчук О. Б. підготували наукову публікацію на тему: «Новий смак у мусових десертах «лаванда – чорна смородина»».
Автори розробили впровадження нового смаку в мусових десертах «Лаванда-Чорна смородина» та подальша реалізація даного десерту в закладах ресторанного бізнесу.
Студенти III курсу Олександр Процовський та Світлана Ягельська спеціальності 181 «Харчові технології» під керівництвом ст. викладача Максимець О.Б. презентували результати дослідження на тему: «Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних виробах».
За результатами проведення конференції усі учасники нагороджені сертифікатами на 8 академічних годин (0,27 кредиту ECTS).
Висловлюємо щиру подяку організаторам, завідувачу кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорці Марії Зіновіївні Пасці!
Бажаємо ПЕРЕМОГИ та очікуємо подальших наукових зустрічей!