Всеукраїнський студентський День відкритих дверей від компанії Optima Hotel & Resorts

18.09.2024 | 17:44

17 вересня 2024 р. у рамках проведення Всеукраїнського студентського Дня відкритих дверей від компанії Optima Hotels & Resorts та у контексті викладання навчальних дисциплін «HR-менеджмент у готельному і ресторанному бізнесі» і «Управління СПА та велнес у готельному бізнесі» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Кушнірук Г.В. та асист. Дорош Ю.С. відвідали брендовий готель Optima Collection Медiваль Львiв.
Магістранти ОП «Готельно-ресторанна справа» ближче познайомились зі сферою гостинності, зокрема, через проведені професійні заходи:

  •  екскурсія по готелю Optima Collection Медiваль Львiв,
  • особиста Q&A зустріч з топ-менеджером готелю,
  • speed-dating з HR-менеджером компанії, де здобувачі отримали поради та рекомендації для успішного працевлаштування,
  • можливість відчути себе баристою тощо.

Зустріч розпочалась у конференц-залі готелю, де топ-менеджер п. Ольга провела здобувачам міні-лекцію про бренд Optima, географію розташування готелів Optima Hotel & Resorts в Україні та світі, ознайомила зі стандартами компанії, а також розповіла про волонтерську роботу готельної мережі – допомогу Збройним Силам України для якнайшвидшої перемоги нашої країни.

НR-менеджер п. Альона представила студентам актуальний перелік вакансій у готелях Optima Hotel & Resorts у Львові, зокрема, це посади офіціантів, працівників рецепції та покоївок. Крім того, НR-менеджер надала цінні поради майбутнім працівникам сфери гостинності щодо професійної реалізації себе у готельно-ресторанному бізнесі.

Керівниця служби «housekeeping» п. Христина поділилась власною історією, розповівши про свій кар’єрний шлях у готельній мережі Optima – від портьє до керівної посади. Після цього п. Христина провела екскурсію готелем, де здобувачі мали нагоду побачити номерний фонд, комплектацію номерів різних категорій.

Крім того, учасники заходу відвідали концептуальний ресторан грузинської кухні «Стумарі». Безпосередньо у ресторані усіх охочих чекав майстер-клас від баристи п. Ілони із приготування гарячих напоїв – лате та капучино. Бариста охоче продемонструвала не лише мистецтво приготування напоїв, але й тонкощі роботи з кавовими зернами, техніку створення лате-арту.
Завершилась навчальна екскурсія бесідою з працівником рецепції п. Олександром, який поділився своїми враженнями про роботу в готелі Optima Collection Медiваль Львiв. Його історія надихнула учасників екскурсії та довела, що шлях до успіху в сфері гостинності не завжди легкий, проте дуже цікавий і сповнений можливостей для зростання.
Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність адміністрації готельної мережі Optima Hotel & Resorts, а також безпосередньо Optima Collection Медiваль Львiв за сприяння та проведення заходу, що мотивує, цікаву розповідь та цінний професійний досвід для майбутніх фахівців сфери гостинності!