Новини

1 червня 2023 р. відбулась спільна науково-практична конференція кафедри туризму географічного факультету Львівського університету та Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу при Національному університеті харчових технологій

13.06.2023 | 12:50

1 червня 2023 р. відбулась Міжвузівська науково-практична конференція «Розвиток туристичної та готельно-ресторанної галузі в західному регіоні України», яка була організована спільно Відокремленим структурним підрозділом «Львівським фаховим коледжем харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій» та кафедрою туризму географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.
Модерував Міжвузівську науково-практичну конференцію «Розвиток туристичної та готельно-ресторанної галузі в західному регіоні України» кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму Манько А. М.
З вітальним словом виступили: завідувачка кафедри туризму географічного факультету Львівського національного університету...

Читати »

Транскордонна конференція зі збереження культурної спадщини

12.06.2023 | 12:58

У Яремче – туристичній столиці Карпатського краю, – на початку червня (1–2 червня 2023 р.) відбулась Міжнародна конференція в рамках українсько-румунського проєкту «Назад до наших спільних коренів».
На захід були запрошені представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та Краєзнавчого музею, “ПІК “Палац” установ з питання культури, IT-спеціалісти, експерти у сфері туризму, члени громад, митці.
У її програмі було представлено спільну доповідь Юрія Зінька (Львівський національний університет імені Івана Франка) та Павла Горішевського (Університет Короля Данила, м. Івано-Франківськ) у секційному засіданні...

Читати »

Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у Міжвузівській науково-практичній конференції «Розвиток туристичної та готельно-ресторанної галузі в західному регіоні України»

12.06.2023 | 12:26

1 червня 2023 р. науковці та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій приєдналися до Міжвузівської науково-практичної конференції «Розвиток туристичної та готельно-ресторанної галузі в західному регіоні України», яка відбувалася на базі Відокремленого структурного підрозділу Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій.
Студентка 1 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» – Колішевська Вікторія та студентка 3 курсу спеціальності «Туризм» ВСП ЛФКХТБ НУХТ – Береза Марта із науковим керівником к.т.н., доцентом Маслійчук Ольгою Богданівною підготували тези на тему: «Інноваційні...

Читати »

Сертифікована навчально-наукова лабораторія аналізу ґрунтів і природних вод надає послуги хімічного аналізу та визначення якості природної води

12.06.2023 | 11:49

Навчально-наукова лабораторія аналізу ґрунтів і природних вод надає послуги хімічного аналізу та визначення якості природної води на договірній основі.
У  лабораторії аналізу ґрунтів і природних вод визначаються такі показники властивостей води:

органолептичні властивості води (забарвленість, каламутність, запах і присмак);
вміст загального і розчиненого органічного вуглецю;
визначення сухого залишку;
pH;
вміст окремих аніонів (HCO3–, CO32-, Cl–, SO42-, NO2–, NO3-;
вміст катіонів (Ca2+, Mg2+,Na+, K+, NH4+);
жорсткість (твердість) води (загальна та карбонатна);
мінералізація;
оцінка придатності води для використання.

Усі роботи виконуються кваліфікованими та досвідченими працівниками лабораторії.
Адреса: м. Львів, вул...

Читати »

Накази про проходження навчальних практик студентів І та II курсу географічного факультету

12.06.2023 | 11:00

Про проходження навчальних практик студентів І курсу спеціальностей: “Середня освіта (Географія)”, “Географія”, “Туризм”, “Готельно-ресторанна справа”, «Харчові технології», «Науки про Землю» географічного факультету денної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем “Бакалавр”
Про проходження навчальних практик студентами ІІ курсу за спеціальностями: “Географія”, “Середня освіта (Географія)”, “Туризм”, “Готельно-ресторанна справа” “Харчові технології”, “Науки про Землю” географічного факультету денної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем “Бакалавр”

Читати »