22 вересня 2023 року відбулась навчальна екскурсія студентів спеціальності Харчові технології у підприємство м’ясної промисловості ТМ «Галицька Свіжина

28.09.2023 | 12:15

22 вересня 2023 року відбулась навчальна екскурсія студентів 1-го та 3-го курсу спеціальності 181 Харчові технології бакалаврського рівня вищої освіти у провідне підприємство Західної України з переробки м’ясної продукції та виготовлення м’ясних виробів – ТМ «Галицька Свіжина» (старша викладачка Максимець О.Б.).
Екскурсію провели провідні фахівці підприємства: начальник виробничого відділу – Мар’ян Гулик, маркетолог – Дмитро Щербаков, менеджер з персоналу – Христина Кукурудза.
Мета навчальної екскурсії – ознайомлення з особливостями м’ясопереробного підприємства, його структурою, організацією роботи підрозділів, технологічними процесами переробки м’ясної сировини для виготовлення напівфабрикатів та готової кулінарної продукції.
Студенти ознайомились з організацією праці, робочими місцями, вивченням ринку, сучасним обладнанням, видами м’ясної сировини, асортиментом кулінарних виробів. Також здобувачі освіти мали можливість ознайомитись з усіма відділами адміністративного корпусу, виробничими цехами, складськими приміщеннями, вивчили весь технологічний процес виготовлення м’ясної продукції – від приймання м’ясної сировини до реалізації готових виробів у фірмових магазинах.
Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлюють щиру вдячність керівництву ТМ «Галицька Свіжина» за знайомство та вивчення організації провідного м’ясопереробного підприємства Західної України, набутий професійний досвід!