Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій долучилися до участі у круглому столі «Зелена відбудова України: роль HoReCa»
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – к.т.н., доцент Маслійчук О.Б. та к.е.н., ст. викладач Паук О.Є. приєдналися до круглого столу «Зелена відбудова України: роль HoReCa», який відбувся 26 вересня 2023 року на платформі ZOOM. Участь відбувалася завдяки підтримці Europe Climate Foundation. Учасники нагороджені сертифікатами.
Експертами круглого столу були:
Вікторія Ярош – старша адміністраторка рецепції готельно-ресторанного комплексу Premium club SPA (Івано-Франківська область). “Обов’язок власника: залучити та мотивувати колектив до Zero Waste & Climate Friendly ”;
Ольга Карчевська – бухгалтерка, екокоординаторка готельний комплекс Фортеця (м.Хмельницький). “Роль колективу у впровадженні екологічних ініціатив у готельному комплексі “Фортеця”;
Максим Рижих – підприємець-митець, екокоординатор Balcon cafe/coffee buffet (м. Дніпро). “Взаємодія з гостями та партнерами при впровадженні безвідходних і кліматично дружніх рішень на прикладі Balcon cafe/Nash Coffee”;
Альона Акімова – управляюча кав’ярні, екокоординаторка Dzendzik.Coffee (м.Львів). “Як наблизити до Zero Waste кав’ярню формату to go”;
Ольга Машкова – кандидат географічних наук, доцент, голова правління ГО“Екологічні новини”, представниця Zero Waste Alliance Ukraine, менеджерка у Društvo Ekologi brez meja. “Презентація збірки «Відновлення і модернізація закладів гостинності на принципах Zero Waste & Climate Friendly для зеленого розвитку громад України» (практичні кейси українських бізнесів)”.