Участь викладачів і студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у 10-й Міжнародній науково-практичній конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» (Національний університет харчових технологій)
16 листопада 2023 року викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка, к.т.н. Майкова С.В., к.т.н. Маслійчук О.Б., к.х.н. Федина Л.О. та старша викладачка Максимець О.Б., студенти спеціальності 181 «Харчові технології» прийняли участь у 10-й Міжнародній науково-практичній конференції: «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», яку організувала кафедра технології оздоровчих продуктів Національного університету харчових технологій.
Доцентка кафедри Ольга Маслійчук виступила із доповіддю на тему: «Теоретичні та практичні аспекти розроблення раціонів харчування...