Нові публікації кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Вийшов з друку навчальний посібник авторства д. с.-г. н., професора М. Я. Бомби – «Екологічність і безпечність продуктів харчування»; посібник рекомендований для здобувачів вищої освіти з інженерних спеціальностей, аспірантів, викладачів та працівників сфери АПК та харчової промисловості.
У навчальному посібнику висвітлено теоретичні та практичні аспекти екологічності безпечності продуктів харчування; розкрито джерела забруднення продовольчої сировини і продуктів харчування внаслідок загострення екологічної ситуації, основні небезпеки та загрози, а також пріоритетні напрями вирішення проблем. Значну увагу приділено методам дослідження якості продовольчої сировини, державним стандартам та процесам інноваційного виробництва екологічно...