Нові публікації кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

15.04.2022 | 15:43

Вийшов з друку навчальний посібник авторства д. с.-г. н., професора М. Я. Бомби – «Екологічність і безпечність продуктів харчування»; посібник рекомендований для здобувачів вищої освіти з інженерних спеціальностей, аспірантів, викладачів та працівників сфери АПК та харчової промисловості.

У навчальному посібнику висвітлено теоретичні та практичні аспекти екологічності безпечності продуктів харчування; розкрито джерела забруднення продовольчої сировини і продуктів харчування внаслідок загострення екологічної ситуації, основні небезпеки та загрози, а також пріоритетні напрями вирішення проблем. Значну увагу приділено методам дослідження якості продовольчої сировини, державним стандартам та процесам інноваційного виробництва екологічно безпечних продуктів харчування, у тому числі функціонального та профілактичного спрямування.

Колектив кафедри щиро вітає проф. Бомбу М. Я. та бажає подальших успіхів у навчальній та науковій діяльності!