Новини

Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій до капсульного готелю

04.10.2022 | 21:15

29 вересня 2022 р. студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація готельної справи» відвідали та ознайомилися з роботою першого у Львові капсульного готелю «Capsule Hotel Constellation 89».
«Capsule Hotel Constellation 89» – це сучасний капсульний готель в космічній тематиці, який приймає гостей з 17 серпня 2021 року. Завдяки зонуванню готель підходить як для самостійних мандрівників так і для тих, хто шукає компанію. До послуг гостей є одно- та двомісні капсули, спільний лаунж і тераса...

Читати »

Участь зав. кафедри туризму у XV українсько-польській зустрічі дипломатів, експертів та науковців

04.10.2022 | 16:18

Завідувач кафедри туризму доктор економічних наук професор Марта Мальська взяла участь у XV українсько-польській зустрічі дипломатів, експертів та науковців та була активним учасником дискусії «Україна та Республіка Польща в умовах критичної глобальної турбулентності: нові виклики, загрози та можливості».
Колектив кафедри вітає пані Марту, надзвичайно цінує її сміливий, неупереджений погляд щодо пошуку шляхів успішного збереження стабільності міжнародних відносин, зокрема оптимістичних прогнозів щодо розвитку національної туристичної сфери у такому неспокійному часі для України.
Ваш досвід і знання ще більше додають натхнення і віри у...

Читати »

Практичне заняття – екскурсія для студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на базі підприємства “Галицька свіжина”

03.10.2022 | 15:22

29 вересня 2022 р. викладачами спецдисциплін Максимець О.Б. та Маслійчук О.Б. проведено практичне заняття – екскурсію  зі студентами  кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» (ГрХТ-11с, ГрХТ-21с, ГрХ-31с)  на сучасному підприємстві «Галицька свіжина».
Основною метою  даного заняття було ознайомлення із технологічними процесами переробки м’ясної сировини при виготовленні напівфабрикатів та готової кулінарної продукції.
Екскурсію для здобувачів вищої освіти проводили головний технолог підприємства та працівник відділу кадрів. Завдяки цьому студенти  мали нагоду ознайомитися зі структурою підприємства, організацією робочих місць, видами м’ясної...

Читати »

URBAN-здибанки: студенти, що навчаються за ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, побували у Львівському обласному молодіжному центрі

03.10.2022 | 14:11

URBAN-здибанки – це періодичні неформальні зустрічі студентів з керівниками, експертами, дослідниками з різноманітних установ та організацій, що пов’язані з міським, регіональним розвитком і просторовим плануванням. Під час таких заходів студенти більше дізнаватимуться про діяльність цих установ та організацій, а також можливості географів у зазначених сферах діяльності.
29 вересня 2022 р. студенти, що навчаються за ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, відвідали Львівський обласний молодіжний центр, де їх зустрів т. в. о. директора Іван Сапса. Відбулася цікава розмова, під час якої...

Читати »