URBAN-здибанки: студенти, що навчаються за ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, побували у Львівському обласному молодіжному центрі

03.10.2022 | 14:11

URBAN-здибанки – це періодичні неформальні зустрічі студентів з керівниками, експертами, дослідниками з різноманітних установ та організацій, що пов’язані з міським, регіональним розвитком і просторовим плануванням. Під час таких заходів студенти більше дізнаватимуться про діяльність цих установ та організацій, а також можливості географів у зазначених сферах діяльності.

29 вересня 2022 р. студенти, що навчаються за ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”, відвідали Львівський обласний молодіжний центр, де їх зустрів т. в. о. директора Іван Сапса. Відбулася цікава розмова, під час якої студенти дізналися про:

  • молодіжні центри та молодіжні простори (спільне і відмінності), особливості їхнього дизайну та функціонування;
  • реалізацію молодіжної політики на державному та регіональному рівнях (зокрема, на прикладі Львівщини);
  • важливість молоді у стратегічному розвитку територіальних громад у контексті діяльності структур учнівського самоврядування, молодіжних рад чи молодіжних громадських об‘єднань;
  • роль фахівців-географів, яку вони можуть відігравати у процесах реалізації молодіжної політики на локальному та регіональному рівнях.