Практичне заняття – екскурсія для студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій на базі підприємства “Галицька свіжина”

03.10.2022 | 15:22

29 вересня 2022 р. викладачами спецдисциплін Максимець О.Б. та Маслійчук О.Б. проведено практичне заняття – екскурсію  зі студентами  кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» (ГрХТ-11с, ГрХТ-21с, ГрХ-31с)  на сучасному підприємстві «Галицька свіжина».

Основною метою  даного заняття було ознайомлення із технологічними процесами переробки м’ясної сировини при виготовленні напівфабрикатів та готової кулінарної продукції.

Екскурсію для здобувачів вищої освіти проводили головний технолог підприємства та працівник відділу кадрів. Завдяки цьому студенти  мали нагоду ознайомитися зі структурою підприємства, організацією робочих місць, видами м’ясної сировини, асортиментом напівфабрикатів, готових кулінарних виробів та сучасним обладнанням.
Крім того, студенти  побували у всіх відділах адміністративного корпусу та безпосередньо на виробництві у виробничих цехах та складських приміщеннях; побачили весь технологічний процес виготовлення продукції – від приймання м’ясної сировини до  реалізації готових виробів.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву підприємства «Галицька свіжина» за сприяння у проведенні екскурсії та здобутий професійний досвід!