Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій до капсульного готелю

04.10.2022 | 21:15

29 вересня 2022 р. студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація готельної справи» відвідали та ознайомилися з роботою першого у Львові капсульного готелю «Capsule Hotel Constellation 89».
«Capsule Hotel Constellation 89» – це сучасний капсульний готель в космічній тематиці, який приймає гостей з 17 серпня 2021 року. Завдяки зонуванню готель підходить як для самостійних мандрівників так і для тих, хто шукає компанію. До послуг гостей є одно- та двомісні капсули, спільний лаунж і тераса, санвузол та душові кабіни, кухня, індивідуальні локери, а також кафе «Grain». Зокрема, всередині капсул передбачено: систему подачі повітря, ортопедичний матрац, регульоване освітлення, розетки та WI-Fi, дзеркало та стеля з функцією зоряного неба.
Під час навчальної екскурсії студенти ознайомилися з номерним фондом капсульного готелю, особливостями організації роботи допоміжних служб в структурі засобу розміщення.
Керівниця капсульного готелю Роксолана Войтухів поділилася зі студентами досвідом практичної роботи в індустрії гостинності на прикладі «Constellation 89», а також розповіла про діяльність закладу в умовах військового стану, допомогу Збройним силам України та співвітчизникам з перших днів повномасштабного вторгнення.
Навчальна екскурсія відбулась за ініціативи та організації Дорош Ю.С., асистента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій.

Висловлюємо щиру подяку керівниці готелю Роксолані Войтухів за забезпечення навчальної екскурсії, цікаву розповідь та цінний професійний досвід для здобувачів вищої освіти!