Новини

Захищаючи Україну, загинув студент географічного факультету Дмитро Пащук

13.03.2023 | 14:56

Під час виконання бойового завдання у Херсоні, 12 березня 2023 року внаслідок прямого влучання дрона-камікадзе загинув студент географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Дмитро Пащук.
Дмитро навчався на заочній формі здобуття освіти на кафедрі туризму географічного факультету. Герой був бійцем Сил спеціальних операцій Збройних сил України.
14 березня 2023 р. на 19:30, церква св. Михаїла (м. Львів) – Парастас 
15 березня 2023 р. на 11:00, церква Різдва Пресвятої Богородиці у с. Хлівчани (Львівська обл.) – чин похорону
15 березня 2023 р. ...

Читати »

Захист звітів за підсумками виробничої практики магістрів (спеціальність 103 Науки про Землю, ОПП “Прикладне ґрунтознавство та оцінка земель”) кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів

09.03.2023 | 12:02

08.03.2023 року відбувся захист звітів (у дистанційному режимі) за підсумками виробничої практики магістрів ГРНМ-12с кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів зі спеціальності 103 Науки про Землю, які навчаються за ОПП «Прикладне ґрунтознавство та оцінка земель».
Здобувачі успішно виконали задекларовані завдання та представили основні результати отримані упродовж проходження практики в навчально-науковій лабораторії «Аналізів ґрунтів і природних вод».
Вітаємо магістрів з успішним захистом звітів та зичимо натхнення і успіхів у подальшому професійному зростанні.
Всім нам ПЕРЕМОГИ і МИРУ!!!

Читати »

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій вивчають асортимент та органолептичну оцінку продуктів харчування на базі Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування

09.03.2023 | 11:44

8 березня 2023 р. проведено лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» на тему «Вивчення асортименту макаронних виробів та їх органолептична оцінка» на базі Лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування.
Студенти спеціальності 181«Харчові технології» академічної групи ГРХТ-21с під керівництвом доцентки Вівчарук Ольги Миколаївни вивчили асортимент макаронних виробів та оволоділи прийомами визначення їх якості.
Зокрема, розглянуто чотири сорти макаронних виробів (трубчасті, ниткоподібні, стрічкоподібні, фігурні) від торгових марок – «La’Pasta», «Szlachecki», «Чумак». Важливими складовими дослідження було надання органолептичної оцінки виробам, а...

Читати »

Захист звітів з Виробничої практики магістрами 1-го курсу ОП 242 “Туристична діяльність”

08.03.2023 | 20:21

7 березня 2023 року на кафедрі туризму відбувся захист звітів з Виробничої практики магістрами 1-го курсу ОП 242 “Туристична діяльність”.
Студенти представили результати проходження виробничої практики в межах різних суб’єктів туристичного господарювання, в розрізі різних адміністративних утворень України. Функціональний та видовий аналіз діяльності туристичної сфери в регіональному аспекті слугує основою для подальшого опрацювання магістрами різнопланової тематики, що стане основою для написання магістерських робіт.

Читати »

На Львівщині стартував конкурс на здобуття обласної премії для науковців

08.03.2023 | 10:33

Стартував прийом документів для участі в конкурсі на здобуття обласної премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області у 2023 році.
Метою конкурсу є створення умов для подальшого розвитку науки в регіоні, підвищення її ролі в соціально-економічних процесах.
Учасниками конкурсу можуть бути наукові та науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти (ад’юнкти), стажисти-дослідники та інженерно-технічні працівники наукових установ і закладів вищої освіти Львівщини, які проводять наукові дослідження, мають опубліковані наукові праці в авторитетних наукових виданнях та високий рівень цитованості (у...

Читати »