Новини

Захист виробничої практики студентами 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології»

20.02.2023 | 19:56

17 лютого 2023 р. в онлайн форматі відбувся захист виробничої практики студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології».
За час практики, яка проходила у змішаному форматі, студенти мали змогу ознайомитися з технологічним процесом на підприємствах харчової промисловості і ресторанного господарства. Паралельно під час практики студенти працювали над виконанням індивідуальних завдань, які поглиблюють їхні знання з сучасних досягнень сфери майбутньої професійної діяльності: «Застосування вакуумної технології Sous-vide для приготування страв із м’яса», «Технологія Cookvac в закладах ресторанного господарства», «Вивчення досвіду найкращих рестораторів світу...

Читати »

21 лютого 2023 року – день на вшанування пам’яті професора Олега Івановича Шаблія

20.02.2023 | 13:02

 

22 лютого 2023 року минає 40 днів від дня смерті Олега Шаблія – Заслуженого професора Львівського університету імені Івана Франка.
21 лютого 2023 р. , у вівторок, вшановуватимемо пам’ять Олега Івановича на географічному факультеті:
7.30 — Поминальна Служба Божа у церкві св. Анни
(вул. Городоцька, 32)
15.00 — Вечір Пам’яті проф. Олега Шаблія
(ауд. 69, географічний факультет)

Читати »

19 лютого 2023 року волейбольна команда «Географ – ЛНУ» візьме участь у благодійному турнірі до дня пам‘яті Героїв Небесної Сотні

18.02.2023 | 17:52

19 лютого 2023 року запрошуємо підтримати ЗСУ та волейбольну команду «Географ – ЛНУ» географічного факультету !!!
Усі зібрані кошти будуть передані на першочергові потреби Збройних Сил України!!!

Читати »

Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка запрошує на конференцію пам’яті проф. Ольги Заставецької

18.02.2023 | 12:08

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПРОФЕСОР ОЛЬГА ЗАСТАВЕЦЬКА – ВЧЕНА, ПЕДАГОГ, ОРГАНІЗАТОР ГЕОГРАФІЧНОЇ НАУКИ»   (до 70-ої річниці від дня народження вченої), Тернопіль, 27 квітня 2023 року
Детальніше

Читати »

Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій в онлайн-зустрічі «Маркування харчових продуктів»

17.02.2023 | 19:53

16  лютого 2023 р. здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» разом із доцентами кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій  – Майковою С.В. та Маслійчук О.Б. відвідали онлайн-зустріч від компанії PROFI CLUB на тему: «Маркування харчових продуктів».
Спікер зустрічі –  Ольга Бранчук (державний інспектор з питань безпечності харчових продуктів, державний та внутрішній аудитор системи НАССР).
Дана зустріч зібрала спеціалістів-виробників, рестораторів, керівників закладів освіти та контролюючих органів, а також викладачів профільних спеціальностей.
Програмою зустрічі розкрито такі питання:

Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів;
Правила та винятки з правил...

Читати »