Новини

20 жовтня 2023 року студенти групи ГрН-31, ОП “Ґрунтознавство та експертна оцінка земель” відвідали експозиції музеїв Історії Університету та Археології в рамках курсу “Антропогенні грунти”

21.10.2023 | 21:18

20 жовтня 2023 року студенти групи Грн-31, ОП “Ґрунтознавство та експертна оцінка земель” відвідали експозиції музеїв Історії Університету та Археології в рамках курсу “Антропогенні грунти” (тема: Артефакти та включення, доц. Телегуз О.Г.).
 

Світлини: Ілона-Марія Вербівська, Олексій Телегуз

Читати »

Укладена угода про співпрацю між географічним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка та Ужгородським торговельно-економічним інститутом Державного торговельно-економічного університету

20.10.2023 | 13:45

З метою спільної наукової взаємодії та підготовки фахівців з харчових технологій між деканом географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, доцентом Біланюком В.І. та директором Ужгородського торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету, професором Гаврилком П.П. укладена угода про співпрацю.
Співпраця зорієнтована на:
– спільні дослідження викладачів і студентів;
– академічну мобільність викладачів і студентів;
– спільні програми підготовки фахівців, підвищення якості надання освітніх послуг;
– розвитку науково-методичної співпраці;
– обміну результатами наукових досліджень, спільних наукових заходів, видавничої та публікаційної діяльності; Читати »

Участь доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольги Маслійчук у гастрономічному фестивалі «Дари Карпат. Бренди України» у м. Ужгород

20.10.2023 | 12:40

14 жовтня 2023 року відбувся гастрономічний фестиваль здорової їжі «Дари Карпат. Бренди України», організований ГО «Інститут доброї їжі» спільно з Ужгородським національним університетом та Ужгородським торговельно-економічним інститутом. Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій к.т.н. Маслійчук О.Б. активно долучилася до фестивалю.
Мета фестивалю – пропагування культури та культу доброї їжі, активізація туризму, популяризація брендів України, а також встановлення рекорду України – представлення на одній локації 311 страв рослинної їжі. Учасниками фестивалю були навчальні заклади, які готують фахівців з харчових технологій...

Читати »

Аналітичні дослідження студентів у навчально-науковій лабораторії «Аналізу ґрунтів і природних вод»

19.10.2023 | 14:44

Студенти 2-го курсу групи ГРН-21с спеціальності 103 Науки про Землю під керівництвом доцента кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Юрія Наконечного виконують практичні роботи з морфологічного визначення структури в індивідуальних зразках ґрунтів.
Аналітичні дослідження проводяться студентами у навчально-науковій лабораторії «Аналізу ґрунтів і природних вод» географічного факультету під час вивчення нормативного курсу „Морфологія ґрунтів” відповідно до навчального плану за ОПП «Ґрунтознавство і експертна оцінка земель».

Читати »

“Інтелектуальний аналіз даних за допомогою Microsoft Excel” – курс за внесок на потреби ЗСУ

18.10.2023 | 15:00

Будь-який донат для ЗСУ – це наш спільний внесок у перемогу, це наше небажання бачити окупантів і їхні ракети на нашій території. Саме тому сьогодні маємо для вас чудову пропозицію – КУРС ЗА ДОНАТ “Інтелектуальний аналіз даних за допомогою Microsoft Excel” від доцентки кафедри математичного моделювання соціально-економічних процесів факультету прикладної математики та інформатики ЛНУ ім. І. Франка, к. е. н., доц. Лесі Добуляк.  Зібрані кошти будуть переказані для допомоги силам протиповітряної оборони.

Курс буде корисним та цікавим для:

викладачів та науковців будь-якого...

Читати »