Новини

16 травня 2022 року пройде відкрита лекція д. с.-г. наук, проф. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Бомби М.Я. з курсу «Безпечність і якість харчової продукції»

13.05.2022 | 11:55

16 травня 2022 року в 11.50 год. відбудеться відкрита лекція д. с.-г. наук, професора кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Бомби М.Я. з курсу «Безпечність і якість харчової продукції» на тему  «Біобезпека продовольчої сировини і продуктів харчування» для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології».
Заняття у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/7762142632?pwd=SnVXeG45SDBNY2M4TWxBTnlEQ3grZz09
Ідентифікатор конференції: 776 214 2632
Код доступу: 2WLzXg

Читати »

Вітаємо з ювілеєм Пандяка Ігоря Григоровича – завідувача кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

13.05.2022 | 11:32

Шановний Ігорю Григоровичу, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!

З повагою, колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харових технологій!

Читати »

16 травня 2022 року пройде відкрита лекція для студентів біологічного факультету д. г. н., доцента кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Папіша І. Я. на тему “Стадійність ґрунтоутворення і фактор часу”

13.05.2022 | 11:31

У понеділок 16 травня 2022 року о 13 год 30 хв. на платформі Microsoft Teams відбудеться відкрита лекція для студентів групи Бле-11 біологічного ф-ту д. г. н., доцента кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Папіша Ігоря Ярославовича на тему “Стадійність ґрунтоутворення і фактор часу”.
ID код доступу: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3acjSaGwW9xtcoCl0zRy6V613dy1h31vP06aTvCb-2fg81%40thread.tacv2/1652174385451?context=%7b%22Tid%22%3a%2270a28522-969b-451f-bdb2-abfea3aaa5bf%22%2c%22Oid%22%3a%224f14e784-07e8-4283-af65-b85991150d5f%22%7d

Читати »

13 травня 2022 року відбудеться відкрита лекція канд.техн.наук, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Майкової С.В. з курсу «Харчові технології»

11.05.2022 | 22:58

У п’ятницю, 13 травня 2022 року, о 13 год. 30 хв. відбудеться відкрита лекція канд.техн.наук, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Майкової С.В. з курсу «Харчові технології» на тему «Технологія вин» для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології».
Заняття у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням:
https://zoom.us/j/98148813988?pwd=UmZDSHRWRkFhOWVsck4yZ0hTK25sUT09 
Ідентифікатор конференції: 981 4881 3988
Код доступу: 1xFpSD

Читати »

13 травня 2022 року відбудеться відкрита лекція д.геогр.н., проф. кафедри географії України Дністрянського М. С. на тему: “Суспільно-географічне районування України: мета, завдання, основні підходи”

11.05.2022 | 19:32

13 травня 2022 року о 15:05 год відбудеться відкрита лекція д.геогр.н., професора кафедри географії України  Дністрянського М. С. на тему: “Суспільно-географічне районування України: мета, завдання, основні підходи”.

Читати »