16 травня 2022 року пройде відкрита лекція д. с.-г. наук, проф. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Бомби М.Я. з курсу «Безпечність і якість харчової продукції»
16 травня 2022 року в 11.50 год. відбудеться відкрита лекція д. с.-г. наук, професора кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Бомби М.Я. з курсу «Безпечність і якість харчової продукції» на тему «Біобезпека продовольчої сировини і продуктів харчування» для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології».
Заняття у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/7762142632?pwd=SnVXeG45SDBNY2M4TWxBTnlEQ3grZz09
Ідентифікатор конференції: 776 214 2632
Код доступу: 2WLzXg