Новини

16 травня 2022 р. пройде відкрите заняття к.е.н., доц. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Вівчарук О.М. з курсу «Організація ресторанної справи»

14.05.2022 | 11:38

У понеділок  16 травня 2022 року о 10 год. 10 хв. відбудеться відкрите заняття (практична робота) к.е.н., доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Вівчарук О.М. з курсу «Організація ресторанної справи» на тему «Організація проведення банкетів і прийомів» для студентів за освітнього рівня бакалавра спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа» освітньої програми  «Готельно-ресторанна справа».
Заняття відбудеться на платформі Zoom за посиланням:
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/7355239067?pwd=bjJKbDc2Y3NVT2FsM3p1aW9BMXh5Zz09
Meeting ID: 735 523 9067 
Passcode: 1DfMHe

Читати »

17 травня 2022 року відкриту лекцію з курсу “Охорона земельних і лісових ресурсів” проводитиме к.г.н., доцент кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи Теліш П.С.

13.05.2022 | 14:09

У вівторок 17 травня 2022 року  об 11.50 відбудеться відкрита лекція к.г.н., доцента кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи Теліша П.С. з курсу “Охорона земельних і лісових ресурсів” для студентів третього року навчання на тему: “Проблеми збереження лісів та сталого використання лісових ресурсів”.
Заняття у дистанційному форматі на платформі  Microsoft Teams за посиланням: https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a-Qld2cpEVeTze_ZgDYOwc545InfvPztTKAsiy_rQnO01%40thread.tacv2/%25D0%2597%25D0%25B0%25D0%25B3%25D0%25B0%25D0%25BB%25D1%258C%25D0%25BD%25D0%25B5?groupId=c820d580-405b-43cc-9d90-325971678c91&tenantId=70a28522-969b-451f-bdb2-abfea3aaa5bf

Читати »

Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у міжнародній конференції «Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та суспільства в ХХІ столітті»

13.05.2022 | 13:48

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Харчові технології» Юлія Покальчук під керівництвом ст. вкл. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець О. Б. взяла участь у міжнародній конференції «Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та суспільства в ХХІ столітті», яка відбулась 28 квітня 2022 р. у Центрі фінансово-економічних наукових досліджень (м. Полтава).
За результатами участі у конференції підготовлено публікацію на тему: «Використання лікарської сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста».

Читати »

Вийшов друком навчальний посібник к.г.н., доц. Костів Л.Я. “Регіональна фізична географія. Євразія”

13.05.2022 | 13:29

Костів Л. Я. Регіональна фізична географія. Євразія : навч. посібник. Львів : ЛНУ імені Івана Франка, 2022. 336 с.
Розглянуто основні чинники формування природи Євразії: геолого-тектонічну будову та рельєф, кліматичні умови, внутрішні води, зональні ландшафти, а на їхній основі – диференціацію природи материка та регіональний огляд на рівні регіонів, фізико-географічних країн та областей. Зазначено основні екологічні проблеми Євразії та наслідки антропогенного впливу на природні ландшафти, а також цікаві природничо-культурні об’єкти.
Для студентів географічних та природничих факультетів, а також для вчителів загальноосвітніх шкіл...

Читати »

16 травня 2022 р. відбудеться відкрита лекція к.е.н, доц. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Кушнірук Г. В. з курсу «HR-менеджмент»

13.05.2022 | 12:00

У понеділок 16 травня 2022 року о 15 год відбудеться відкрита лекція к.е.н, доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Кушнірук Галини Володимирівни на тему «Лідерство. Тайм-менеджмент як інструмент управління персоналом в індустрії гостинності» з курсу «HR-менеджмент» для студентів І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», групи ГРГМ-11с.
Лекція відбудеться на платформі Zoom за покликанням:
Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/88943698074?pwd=UGd0M3Y2T1NqL0dNUDk2UzVaSXFIUT09
Meeting ID: 889 4369 8074
Passcode: gLCw86

Читати »