Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у міжнародній конференції «Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та суспільства в ХХІ столітті»

13.05.2022 | 13:48

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Харчові технології» Юлія Покальчук під керівництвом ст. вкл. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець О. Б. взяла участь у міжнародній конференції «Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та суспільства в ХХІ столітті», яка відбулась 28 квітня 2022 р. у Центрі фінансово-економічних наукових досліджень (м. Полтава).

За результатами участі у конференції підготовлено публікацію на тему: «Використання лікарської сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста».