13 травня 2022 року відбудеться відкрита лекція канд.техн.наук, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Майкової С.В. з курсу «Харчові технології»
У п’ятницю, 13 травня 2022 року, о 13 год. 30 хв. відбудеться відкрита лекція канд.техн.наук, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Майкової С.В. з курсу «Харчові технології» на тему «Технологія вин» для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології».
Заняття у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням:
https://zoom.us/j/98148813988?pwd=UmZDSHRWRkFhOWVsck4yZ0hTK25sUT09
Ідентифікатор конференції: 981 4881 3988
Код доступу: 1xFpSD