Новини

11 листопада 2022 року географічна родина вшанувала пам’ять доцента кафедри туризму Михайла Гамкала

13.11.2022 | 21:37

11 листопада 2022 року на географічному факультеті відбувся вечір пам’яті доцента кафедри туризму Львівського національного університету імені Івана Франка Михайла Гамкала, який віддав своє життя у бою з російськими окупантами 18 серпня цього року. У цей день Михайлові Зеноновичу мало б виповнитися 46 років. Пробудити світлі спогади про Михайла Гамкала прийшли його родина, колеги, друзі та учні. Захід відбувся за участі Народної чоловічої хорової капели «Прометей», тенором якої свого часу був і загиблий доцент кафедри туризму.
До присутніх на вечорі пам’яті...

Читати »

Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фінансово-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання в період становлення інноваційної економіки»

13.11.2022 | 20:54

10 листопада 2022 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фінансово-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання в період становлення інноваційної економіки», яка проводилася за організації Криворізького національного університету, зокрема кафедри фінансів суб’єктів господарювання та інноваційного розвитку. Конференцію було присвячено 100-річчю Криворізького національного університету.
Науковці конференції долучилися до онлайн-роботи двох секцій, зокрема: доц. Петлін І.В. представила доповідь «Роль крауд-технологій у підборі персоналу в сучасних умовах» (секція «Інноваційний розвиток та економіка інтелектуальної власності») та доц. Удуд...

Читати »

Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій до готелю міжнародної мережі Accor – «Ibis Styles Lviv Center»

11.11.2022 | 12:00

10 листопада 2022 р. студенти III та IV курсів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спільно з викладачами к.е.н., доц. Галиною Кушнірук та асист. Юлією Дорош відвідали готель «Ibis Styles Lviv Center».
«Ibis Styles Lviv Center» – це сучасний дизайнерський готель, розташований у центральній частині Львова. Готель знаходиться під управлінням Accor Hotels, французької компанії у сфері гостинності, яка володіє, управляє та надає франшизи готелям, курортам і закладам для відпочинку.
Під час екскурсії студенти оглянули номерний фонд, а також ознайомилися з принципами роботи...

Читати »

Професор кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Андрій Кирильчук – учасник науково-педагогічного стажування за міжнародною програмою “Society of Ambient Intelligence”

10.11.2022 | 20:07

Професор кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Андрій Кирильчук  – учасник науково-педагогічного стажування (дистанційно) за міжнародною програмою “Society of Ambient Intelligence”:

з 20 січня по 20 березня 2022 року (Module 3. Individual research project);
з 13 вересня по 21 жовтня 2022 року (Module 1. International scientific-research and educational activity as an integral part of functioning of new generation universities);
з 17 жовтня по 21 жовтня 2022 року (Module 2. Participation in the V International Scientific Congress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022).

Отримано е-сертифікат (ID 073-2022;...

Читати »

Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у роботі XІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції»

10.11.2022 | 13:24

8 листопада 2022 р. студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, зокрема, к.т.н., доц. Маслійчук О.Б. та ст. викл. Максимець О.Б. долучилися до онлайн-роботи ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», присвяченої 45-й річниці створення Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, що відбулася у Національному університеті харчових технологій.
Науковці кафедри відвідали пленарне засідання та роботу четвертої секції  «Наукові проблеми технологій зберігання, консервування, виробництва та управління якістю і безпекою продуктів тваринництва, птахівництва і продуктів з...

Читати »