Новини

Участь доцентки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій  Ольги Маслійчук у курсі «Цифрові інструменти Google для освіти»

15.11.2022 | 10:24

У період з 31 жовтня по 13 листопада 2022 року доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, к.т.н. Маслійчук Ольга Богданівна пройшла підвищення кваліфікації за базовим рівнем курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» та  отримала Сертифікат (загальний обсяг курсу – 30 годин/ 1 кредит ECTS).
За результатами проходження курсу було досягнуто наступних результатів:

Засвоєна освітня програма підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників, закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти «Цифрові інструменти Google для освіти»;
Здійснено роботу в Google клас;
Вивчено...

Читати »

“ХТО? ДЕ ? КОЛИ? ПІД ЧАС ВІЙНИ” – семінар для студентів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” кафедри туризму

15.11.2022 | 10:15

14.11.2022 року доцентом кафедри туризму Філь М. І. організовано семінар – ХТО? ДЕ ? КОЛИ? ПІД ЧАС ВІЙНИ.
   У семінарі взяли участь студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа”. Обговорено та проаналізовано актуальні питання сьогодення; досліджено закордонний і вітчизняний досвід студентів у закладах ресторанного господарства в країнах ЄС (Австрія, Польща, Німеччина, Англія, Болгарія тощо) та України. Студенти ГРС кафедри туризму активно підтримують регіональний ресторанний бізнес у воєнний період.

Читати »

Захист звітів про проходження виробничої (переддипломної) практики магістрів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

14.11.2022 | 13:05

11 листопада 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрів ІІ курсу денної форми навчання, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Керівництво практикою здійснювала к.е.н., доцентка Галина Кушнірук. Практика тривала з 01 вересня по 09 листопада 2022 р.
Виробнича (переддипломна) практика є невід’ємною складовою освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» та важливою частиною процесу підготовки студентів для здобуття освітнього ступеня магістра у Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Практиканти виконували звіт, досліджуючи діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу...

Читати »

Участь доцента кафедри економічної і соціальної географії Володимира Грицевича у роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції “Суспільно-географічні чинники розвитку регіонів”

14.11.2022 | 12:50

11 листопада 2022 року доцент кафедри економічної і соціальної географії Володимир Грицевич виступив з доповіддю на пленарному засіданні VI Міжнародної науково-практичної конференції “Суспільно-географічні чинники розвитку регіонів”, яка відбулася дистанційно в м. Луцьку.
Тема доповіді: “Суспільно-географічна фактологія”.

Читати »

Графіки ліквідації заборгованостей по заліках та екзаменах для магістрів 1 та 2 курсу, 1 семестр 2022-2023 н.р, денна форма

14.11.2022 | 12:26

Графіки ліквідації академзаборгованостей, заліки, талон за формою №2  

xlsx  pdf 1 курс магістри
xlsx  pdf 2 курс магістри

Графіки ліквідації академзаборгованостей, заліки, талон за формою К 

xlsx  pdf 1 курс магістри
xlsx  pdf 2 курс магістри

Графіки ліквідації академзаборгованостей, екзамени, талон за формою №2

xlsx  pdf 1 курс магістри
xlsx  pdf 2 курс магістри

Графіки ліквідації академзаборгованостей, екзамени, талон за формою К

xlsx  pdf 1 курс магістри
xlsx  pdf 2 курс магістри

 
Більше інформації  Розклад заліків, іспитів

Читати »