Участь в онлайн-воркшопі з академічної доброчесності

13.11.2023 | 15:09

9 листопада 2023 р. викладачі географічного факультету взяли участь в онлайн-воркшопі на тему: «Вплив навчання з доброчесності, етики та протидії корупції на поведінку студентів у ситуаціях, що нагадують етичні дилеми в реальному житті». Воркшоп організований під егідою USAID, спікер – доктор Оана Боркан (Велика Британія).

У рамках воркшопу викладачі познайомилися з результатами прикладних досліджень д-ки Оани Боркан на тему: формування культури доброчесності й антикорупції у студентів закладів вищої освіти; впливу освітніх курсів з антикорупції на прийняття рішень здобувачів освіти щодо корупційних заходів у потенційних корупційних ситуаціях, особливо щодо діяльності посередників корупційних дій; розглянули приклади етичних дилем здобувачів освіти з реального життя та проаналізували їхнє сприйняття реальних корупційних ситуацій.

Учасники онлайн-воркшопу від географічного факультету:

кафедра туризму — доц. Ольга Біланюк, доц. Софія Білоус, доц. Анна Грицишин, доц. Ірина Мункачій, доц. Павло Романів, доц. Марія Філь, асист. Наталія Ганич, асист. Оксана Гаталяк, ст. викл. Юрій Зінько;

кафедра економічної і соціальної географії імені професора Олега Шаблія — доц. Ольга Мамчур, асист. Любов Котик;

кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій — доц. Світлана Майкова.