Доцент кафедри туризму Ореста Бордун взяла участь у програмі міжнародної мобільності Erasmus+ і пройшла стажування в Університеті Кадіс (Іспанія)

01.05.2024 | 11:25

З 22 по 26 квітня 2024 року доцент кафедри туризму, гарант освітньої програми «Туристична діяльність» для магістрів спеціальності «Туризм і рекреація» Ореста Бордун взяла участь у програмі міжнародної мобільності Erasmus+ і пройшла стажування в Університеті Кадіс, Іспанія.
Програма міжнародної мобільності передбачала начитування серії лекцій (8 год) для студентів спеціальності «Туризм» та «Маркетинг» в кампусі університету, що розташований в Хересі. Зокрема в понеділок 22 квітня 2024 Ореста Бордун провела два інтерактивні практичні заняття з вивчення круїзної індустрії, представила економічні можливості розвитку круїзного бізнесу. В середу 24 квітня 2024 Ореста Бордун ознайомила всіх охочих студентів та викладачів Відділу туризму з туристичними ресурсами України.
Під час перебування в Університеті Кадіс, Ореста Бордун оглянула весь кампус університету в Кадісі та Хересі, познайомилась з багатьма викладачами Туристичного відділу, де ознайомилася з навчальними програмами підготовки здобувачів освіти освітнього рівня бакалавр і магістр, відвідала аудиторії відділу, навчальні приміщення, бібліотеку університету. Також Ореста Бордун пройшла Дорогою святого апостола Якова до найближчого від Хересу Карфузіанського монастиря Пречистої Діви захисниці, де знаходиться інформаційний центр Дороги святого апостола Якова. Ореста Бордун успішно завершила своє стажування (сертифікат), досвід з якого поширить між студентами та всіма охочими поспілкуватись.