Попередній розгляд магістерських робіт здобувачів освіти ОПП “Середня освіта (Географія)”

30.11.2023 | 18:55

30 листопада 2023 р. відбувся попередній розгляд кваліфікаційних (магістерських) робіт здобувачів освіти ОПП “Середня освіта (Географія)”.

На попередньому розгляді здобувачі освіти представили виконані роботи та розкрили індивідуальний географо-педагогічний внесок у роботу — укладений конструкт уроку, розроблений конспект відкритого інтегрального уроку, адаптовану програму діяльності краєзнавчого гуртка з географії, укладений географо-краєзнавчий маршрут територією громади  тощо; продемонстрували авторські ілюстрації за тематикою кваліфікаційної роботи.

Комісія кафедри, у складі: доц. Ірина Гудзеляк (Голова комісії, завідувач кафедри економічної і соціальної географії імені професора Олега Шаблія), доц. Ольга Мамчур (член Групи забезпечення ОПП “Середня освіта (Географія)” ОС “Магістр”), проф. Іван Ровенчак, доц. Мирослава Влах, доц. Ярослав Івах,  асист. Юрій Борсук, асист. Любов Котик, асист. Наталя Скабаранадала рекомендації щодо покращення змісту робіт, оцінила їхній обсяг та технічне оформлення.

Комісія дійшла висновку, що на момент попереднього розгляду магістерських робіт здобувачів освіти ОПП “Середня освіта (Географія)”, усі роботи відповідають вимогам, які висуваються Львівським університетом до такого виду кваліфікаційних робіт (“Положення про екзаменаційну комісію у Львівському національному університеті імені Івана Франка”, 2022).

Комісія рекомендувала здобувачам освіти упродовж двох тижнів доопрацювати кваліфікаційні роботи із врахуванням зауважень та побажань наукового керівника та членів комісії. Терміном на 09 грудня представити завершені роботи на кафедру з метою їх перевірки на антиплагіат і прийняття остаточного рішення про допуск до захисту на Екзаменаційній комісії.