Силабуси за ОПП 2023 р. 241 Готельно-ресторанна справа. Магістри
Нормативні навчальні дисципліни
Цикл загальної підготовки
- Стратегічний менеджмент
- HR-менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі (англ. мовою)
- Методологія і організація наукових досліджень
- Стратегічний маркетинг у готельно-ресторанному бізнесі
Цикл професійної і практичної підготовки
- Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі
- Сучасні концепції у сфері гостинності
- Бренд-менеджмент у готельному і ресторанному бізнесі
- Курсова робота
- Практика: виробнича
- Практика: виробнича (переддипломна)
- Кваліфікаційна (магістерська) робота
Вибіркові навчальні дисципліни
- Ринок готельних і ресторанних послуг в Україні
- Креативні технології у ресторанному бізнесі
- Екотехнології у сфері гостинності
- Інтелектуальна власність
- Харчові технології у закладах готельно-ресторанного господарства
- Управління СПА та велнес у готельному бізнесі
- Психологія управління та конфліктологія
- Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві
- Інвестування у готельному і ресторанному бізнесі
- Сервісологія
- Сучасні технології харчового виробництва
- Консюмерське право
- Проєктування готельних і ресторанних об’єктів
- Актуальні проблеми у готельному і ресторанному бізнесі
- Державне та регіональне управління у сфері гостинності
- НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції
- Інформаційні системи у готельно-ресторанному бізнесі
- Міське планування і розвиток готельно-ресторанної сфери
- Маркетинг подій і конференцій
- Організація івент та кейтерингу у ресторанному бізнесі
- Консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі
- Іміджелогія та PR у готельному і ресторанному бізнесі
- Реклама і системи бронювання у готельному і ресторанному бізнесі
- Креативний менеджмент
- Корпоративне управління