Харчові технології (Групи ЛІЕТ)
Галузь знань: 18 Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Групи ЛІЕТ
7-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Інженерне та технологічне обладнання в готелях і ресторанах (181, ЛІЕТ) | 48 | – | 48 | 3:3 | Іспит |
Менеджмент (241, 181) ЛІЕТ | 40 | – | 40 | 2,5:2,5 | Іспит |
Проектування об’єктів ресторанного господарства (181) ЛІЕТ | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
Технологія функціональних харчових продуктів (181 Б) ЛІЕТ | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Cпецкурс (тренінгова і науково-дослідна робота) (181, ЛІЕТ) | – | – | 32 | 0:2 | Залік |
Санаторно-курортна справа (181 Б) ЛІЕТ | 16 | – | 16 | 1:1 | Залік |
8-й семестр
Предмет | Лекцій | Лаб. | Практ. | На тиждень | Звітність |
---|---|---|---|---|---|
Безпечність і якість харчових продуктів (181, ЛІЕТ) | 24 | – | 24 | 1,5:1,5 | Іспит |
Кондитерське та пекарське мистецтво (181, ЛІЕТ) | 16 | – | 16 | 1:1 | Іспит |
Методи контролю якості харчової продукції (181, ЛІЕТ) | 24 | – | 24 | 1,5:1,5 | Іспит |
Харчові та біологічно активні добавки (181, ЛІЕТ) | 24 | – | 24 | 1,5:1,5 | Залік |
Cпецкурс (тренінгова і науково-дослідна робота) (181, ЛІЕТ) | – | – | 24 | 0:1,5 | Залік |
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства (181, ЛІЕТ) | 12 | – | 12 | 0,8:0,8 | Залік |