Харчові технології (Групи ЛІЕТ)

Галузь знань: 18 Виробництво та технології

Спеціальність: 181 Харчові технології

Групи ЛІЕТ

3-й семестр

4-й семестр

5-й семестр

6-й семестр

7-й семестр

8-й семестр

ПредметЛекційЛаб.Практ.На тижденьЗвітність
Безпечність і якість харчових продуктів0:0Немає
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) 0:0Немає
Кондитерське та пекарське мистецтво16161:1Іспит
Методи контролю якості харчової продукції24241,5:1,5Диф. залік
Харчові та біологічно активні добавки24241,5:1,5Диф. залік
Cпецкурс (тренінгова і науково-дослідна робота)240:1,5Залік
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства12120,8:0,8Залік