Харчові технології (Групи ЛІЕТ)

Галузь знань: 18 Виробництво та технології

Спеціальність: 181 Харчові технології

Групи ЛІЕТ

7-й семестр

8-й семестр

Предмет Лекцій Лаб. Практ. На тиждень Звітність
Безпечність і якість харчових продуктів (181, ЛІЕТ) 24 24 1,5:1,5 Іспит
Кондитерське та пекарське мистецтво (181, ЛІЕТ) 16 16 1:1 Іспит
Методи контролю якості харчової продукції (181, ЛІЕТ) 24 24 1,5:1,5 Іспит
Харчові та біологічно активні добавки (181, ЛІЕТ) 24 24 1,5:1,5 Залік
Cпецкурс (тренінгова і науково-дослідна робота) (181, ЛІЕТ) 24 0:1,5 Залік
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства (181, ЛІЕТ) 12 12 0,8:0,8 Залік