Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у І Міжнародній науково-практичній конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку»
26 грудня 2021 року вийшов друком збірник матеріалів І Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку» (м. Старобільськ, Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 16-17 листопада 2021 року).
Участь у конференції взяли студенти географічного факультету Бабюк Т.В., Власюк Н.С., Гузій А.О., Запотічна Р.І., Кальмук В.Р., Ткач А.І., Шанковська С.А., Щерб’як О.В., а також викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Вівчарук О.М., Дорош Ю.С., Кушнірук Г.В., Майкова С.В., Маслійчук О.Б., Петлін І.В., Рутинський М.Й. та Цимбала О.С.
Студенти та викладачі представили на конференції доповіді з актуальних напрямків наукових досліджень кафедри:
- Кавовий сервіс як мистецтво в індустрії гостинності;
- Інноваційні тренди на ринку wellness-гостинності Іспанії;
- Сучасні тренди в ресторанному бізнесі;
- Формат ресторану DARK KITCHEN;
- Концепція SMART-туризму: практика реалізації у Львові;
- Лавандові поля як перспективний ресурс для розвитку туризму;
- Кантон Берн як важлива дестинація екологічного туризму у Швейцарії;
- Фестивальні традиції Великої Британії як складова подієвого туризму;
- Перспективи розвитку пивного туризму в Україні;
- Теоретичні засади розвитку ділового туризму;
- Особливості розвитку гастрономічного туризму в діяльності туристичного оператора «Відвідай»;
- Теоретичні засади розвитку туристичного консалтингу в Україні.
За результатами проведення конференції учасники отримали Сертифікати.
Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського національного університету імені Івана Франка висловлює щиру подяку організаторам конференції!