Підсумкове заняття-дегустація авторських страв здобувачами-бакалаврами 4 курсу спеціальності «Харчові технології» (викладач проф. М.Я. Бомба)
04 квітня 2024 року в навчальній лабораторії Харчових технологій та ресторанного обслуговування кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ відбулось підсумкове заняття-дегустація авторських страв студентами 4 курсу спеціальності «Харчові технології» з дисципліни «Спецкурс» (викладач проф. М.Я. Бомба).
Заняття підсумовує професійно-направлену підготовку студентів в Університеті та засвідчує формування практичних фахових компетентностей майбутніх працівників харчової промисловості та ресторанних закладів.
Студенти під керівництвом проф. М.Я. Бомби та завідувачки лабораторії, ст. викл. О.Б. Максимець, використовуючи традиційну сировину, оригінальні інгредієнти та сучасне інноваційне обладнання лабораторії...