Новини

Набуття фахових компетентностей здобувачами-бакалаврами І курсу спеціальності «Харчові технології» під час виконання лабораторної роботи на тему: «Ознайомлення з асортиментом м’яса, оволодіння методами органолептичної оцінки якості» («Товарознавство харчових продуктів»)

10.04.2024 | 16:07

9 квітня 2024 року у лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка відбулось лабораторне заняття з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» на тему: «Ознайомлення з асортиментом м’яса, оволодіння методами органолептичної оцінки якості» (доц. Вівчарук О.М.).
Під час лабораторного заняття здобувачі набули навичок органолептичного дослідження різних видів м’яса забійних тварин (телятини, яловичини, свинини, баранини), вивчили методи оцінки якості м’яса згідно показників: зовнішній вигляд, колір поверхні туші, стан м’язів на розрізі, консистенція, запах, стан жиру...

Читати »

Запрошення на франкознавчу олімпіаду

10.04.2024 | 08:04

Вельмишановні колеги,
Інститут франкознавства Львівського національного університету імені Івана Франка ласкаво запрошує студентів усіх курсів, факультетів та спеціальностей взяти участь у Другій франкознавчій олімпіаді, яка відбудеться 16 квітня 2024 року о 15.00 в 305 ауд. (головний корпус: вул. Університетська, 1).
Зголоситися до участі можна, заповнивши форму:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffPymidRaOUFt3fIcBFQ5cZybWYWAicOMnejnwzcu6YMgQQA/viewform?fbclid=IwAR0AGV676nN5LFxY2qmoqfFhNfa8rePqifaC3csjxKPlSBK4A8TglKNjMYw_aem_AZwi5Z9J-VJ3Z7ti5CEalgfe8E6WS_ewdO5yUVMfrme2hd_eNiHz_uLALhiTHa_1ZNsz7-OzoSI8Wx27AXQG2YX6
Переможці та призери будуть нагороджені призами.

Читати »

Оголошення про навчання за програмою офіцерів запасу, Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного

08.04.2024 | 18:10

Термін подачі документів до відбіркової комісії з 01.04.2024 року по 04.09.2024 року за адресою: м. Львів, вул. Сахарова 29А (Національна академія сухопутних військ), кабінет 3.
Перелік необхідних документів – в правилах прийому на 2024 рік.
Розклад вступних випробувань буде опубліковано 20.05.2024 року на сайті www.asv.mil.gov.ua та деканатах ВНЗ.
Відбіркова комісія (кафедра військової підготовки Національної академії сухопутних військ),  тел. 050-500-17-97

Читати »

Набуття фахових компетентностей здобувачами-магістрами І курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під час виконання практичної роботи на тему «Молекулярна кухня»(«Сучасні технології харчового виробництва»)

08.04.2024 | 17:45

2 квітня 2024 року у лабораторії харчових технологій та ресторанного обслуговування кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбулось практичне заняття з дисципліни «Сучасні технології харчового виробництва» на тему «Молекулярна кухня» (доц. Маслійчук О.Б.).
Під час практичного заняття здобувачі набули навичок з виготовлення штучної рибної ікри, бабл-ікринок з кави та кока-коли. А також проведено органолептичну оцінку зразків та способи їхнього застосування у декорації страв, напоїв та приготуванні бабл-коктейлів.
Для виготовлення бабл-ікринок використано натрій альгінат та лактат кальцію.
Bubble Tea – популярний у...

Читати »

Студентка кафедри туризму Вікторія Загороднюк – серед переможців міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

08.04.2024 | 17:12

Кафедра туризму ВІТАЄ Вікторію Загороднюк з перемогою у міжнародному конкурсі СТАРТАПІВ «TourSystemUkrChallenge»! Керівник : доц. Філь М. І.
За результатами публічного захисту бізнес-стартапів Вікторія Загороднюк  отримала 2 місце.
У конкурсі брали участь 20 закладів вищої освіти (Польща, Грузія, Словаччина, Фінляндія тощо- 79 учасників).
Велика вдячність ДТЕУ (ФРГТБ) та високопрофесійній конкурсній комісії за організацію.
До складу комісій заходу також ввійшли експерти-практики, які розглядали та оцінювали подані на конкурс бізнес-стартапи.
Завдяки такому бізнес стартап проєкту, не дивлячись на важкі виклики в Україні здобувачі...

Читати »