Студент-магістр Дмитро Корнійчук – серед переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
Студент-магістр кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка – Дмитро Корнійчук під керівництвом доцентки Ольги Богданівни Маслійчук здобув 3 місце на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», що відбувся 11 квітня 2024 року у Національному університеті харчових технологій (м. Київ).
Дмитро Корнійчук успішно захистив результати наукового дослідження на тему: «Наукові підходи до удосконалення та поліпшення споживчих властивостей страв і виробів з борошна» (шифр «КЛОД»).
Загалом, в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових...