Студент-магістр Дмитро Корнійчук – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

15.04.2024 | 16:42

Студент-магістр кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка – Дмитро Корнійчук під керівництвом доцентки Ольги Богданівни Маслійчук здобув 3 місце на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», що відбувся 11 квітня 2024 року у Національному університеті харчових технологій (м. Київ).
Дмитро Корнійчук успішно захистив результати наукового дослідження на тему: «Наукові підходи до удосконалення та поліпшення споживчих властивостей страв і виробів з борошна» (шифр «КЛОД»).
Загалом, в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» взяло участь 15 закладів вищої освіти України, подано 28 наукових робіт. Роботи рецензувались членами Галузевої конкурсної комісії.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій вітає здобувача Дмитра Корнійчука та наукового керівника доцентку Ольгу Маслійчук з перемогою і бажає реалізації усіх мрій та подальших наукових здобутків!