Зустріч робочої групи ОПП “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня зі стейкхолдерами щодо обговорення і оновлення освітньої програми

15.02.2023 | 11:40

Кафедрою готельно-ресторанної справи та харчових технологій 14 лютого 2023 року організована зустріч робочої групи ОПП “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня зі стейкхолдерами щодо обговорення і оновлення освітньої програми.

В обговоренні взяли участь –

від робочої групи
гарант програми, доц. Майкова С.В., завідувач кафедри, доц. Пандяк І.Г., проф. Бомба М.Я., доц. Вівчарук О.М., доц. Маслійчук О.Б.;
від стейкхолдерів:
Валовий А.А. – директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів ГО “Західна шеф група”, засновник та член правління ГС “Український кулінарний союз”, засновник гастрономічного проєкту “13 шефів”, почесний член асоціації кухарів Сербії, Чорногорії, Хорватії, Казахстану; Наконечний В.В.  – регіональний керівник мережі ресторанів “Хінкальня”, фуд-корту “Grill Pub”, ресторану “Вurger Pizza Loft”.

До обговорення ОПП також долучились доц.. Кушнірук Г.В. та студенти спеціальності 181 «Харчові технології» Покальчук Ю.Ю., Корнійчук Д.О.

В підсумку зустрічі ухвалено вдосконалити компонентні складові ОПП “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня, зокрема вибіркові компоненти навчального плану, врахувавши пропозиції та рекомендації стейкхолдерів, випускників і студентів.