Участь науковців кафедри туризму у роботі II Міжнародного науково-практичного форуму “Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи в умовах євроінтеграційних та військових викликів”

17.04.2024 | 14:17

17 квітня 2024 у Національному університеті Львівська політехніка розпочав роботу II Міжнародний науково-практичний форум “Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи в умовах євроінтеграційних та військових викликів”.
У події взяли активну участь представники кафедри туризму географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка : завідувач кафедри, професор доктор економічних наук Марта Мальська, доценти Андрій Манько, Марія Філь, асистенти Юрій Жук та Надія Лемега.
На форумі вони представили свої дослідження, що стосуються актуальної проблематики сучасних напрямків розвитку туризму та індустрії гостинності та окреслили перспективи зростання галузей в умовах сьогодення.
Доценти кафедри туризму Анна Грицишин та Ореста Бордун відвідали Форум  як запрошені гості разом зі своїми студентами спеціальностей 242 “Туризм” (І курс) та 241 “Готельно-ресторанна справа” (III курс). Мали нагоду бути присутніми на пленарному засіданні та більше довідатися про основні аспекти функціонування туристичної сфери та сфери гостинності від провідних експертів сфери.