Здобувачі ОПП Харчові технології та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у вебінарі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара на тему: «ANTI-AGE харчування»

11.03.2024 | 21:58

2 березня 2024 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, Світлана Майкова, Галина Кушнірук, Ольга Маслійчук, Ірина Петлін, Оксана Паук, Іванна Удуд, Олександра Максимець із здобувачами першого та другого рівня вищої освіти спеціальності Харчові технології – Роман Додик, Оксана Домарецька, Олександр Процовський, Анастасія Трофімук, Тарас Вербило – взяли участь у вебінарі на тему «ANTI-AGE харчування».

Вебінар організувала кафедра харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, лектор – доцентка Юлія Мацук.
Учасники в підсумку отримали сертифікати.

«ANTI-AGE харчування» – один з типів правильного харчування, зорієнтований на збереження здоров’я та краси, подовження молодості і мінімізацію вікових змін в організмі.
Це, в першу чергу, усвідомлення необхідності збалансованого харчування, в якому орієнтуються на макро-, мікронутрієнти (білки, жири та вуглеводи) та антиоксиданти. Основну частину раціону повинні складати свіжі та натуральні продукти. Концепція харчування «ANTI-AGE» – це сучасний напрям, що ґрунтується на регулюванні генетики за допомогою епігенетичного впливу їжі, спрямований на уповільнення процесу старіння.
Лектор представила, як через організацію харчування управляти віковими змінами.

Колектив та здобувачі кафедри висловлюють щиру подяку доцентці Юлії Мацик за цікаву лекцію та важливу науково-пізнавальну інформацію.