Екскурсія для здобувачів освіти Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова

15.03.2024 | 13:57

29 лютого 2024 р. географічний факультет з екскурсією відвідали здобувачі освіти Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова.

Здобувачі освіти ознайомилися з історією географії у Львівському університеті та історією розвитку географічного факультету, відвідали навчальні приміщення та лабораторії факультету, долучилися до студентського життя і спільноти факультету.

Доц. Павло Романів ознайомив здобувачів освіти з діяльністю на кафедрі туризму гуртка “Активний туризм”; зав. лабораторії “Навчальна туристична агенція” Тарас Завадовський розповів про туристично-паломницький проєкт кафедри “Шлях Святого Якова”; к.г.н., інж. Роман Семащук розповів про діяльність навчально-наукової лабораторії “Аналізу ґрунтів і природних вод”; доц. Юрій Андрейчук в лабораторії “Геоінформаційного моделювання і картографування” продемонстрував прикладні розробки у сфері географії із застосуванням ГІС-технологій; асист. Любов Котик розповіла учням про освітньо-професійні програми факультету та особливості вступу й навчання на них.

Дякуємо здобувачам освіти за інтерес до географії, до пізнання рідного краю!