Новини

Зустріч викладачів та студентів кафедри туризму з директором болгарського туристичного оператора “Stafforent” Максимом Комаровим

25.04.2024 | 15:16

25 квітня 2024 р. відбулась зустріч викладачів та студентів кафедри туризму спеціальностей 242 “Туризм та рекреація”, 241 “Готельно-ресторанна справа” з директором болгарського туристичного оператора “Stafforent” Максимом Комаровим.
На зустрічі були обговорені можливості проходження міжнародної практики студентів у Болгарії, отримання студентами нових навичок та компетентностей, отримання досвіду в туристичній та готельно-ресторанній сфері.
По завершенні міжнародної практики кожен учасник отримає сертифікат міжнародного зразка. Успішним завершенням зустрічі стало підписання договору про співпрацю.

Читати »

Географічний факультет отримав програмне забезпечення Servio HMS і Servio PRO від компанії ТОВ «Сервіо Софт»

25.04.2024 | 14:38

На підставі Угоди про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка і ТОВ «Сервіо Софт» (від 1 квітня 2024 року) 22 квітня 2024 року на географічному факультеті встановлено програмне забезпечення Servio HMS і Servio PRO для навчання студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» автоматизованому управлінню закладами гостинності.
Програмне забезпечення встановлено завдяки комунікації кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій з менеджментом компанії ТОВ «Сервіо Софт». Дорогий програмний продукт надано як спонсорську допомогу у безтермінове користування.
Компанія ТОВ «Сервіо Софт» провідна в Україні...

Читати »

Методичний семінар кафедри економічної і соціальної географії імені проф. Олега Шаблія “Місто Вроцлав – науковий і освітній центр ” (за підсумками наукового стажування доц. Ольги Мамчур)

25.04.2024 | 13:44

22 квітня 2024 р. відбувся методичний семінар кафедри на тему «Місто Вроцлав – науковий і освітній центр» (за підсумками наукового стажування доц. Ольги Мамчур).
Доповідач розповіла про особливості:

наукової географічної школи Вроцлавського університету, особливо кафедри економічної і соціальної географії, проаналізувала наукову літературу Інституту географії і регіонального розвитку;
про особливості освітніх програм, зокрема практики, напрямки працевлаштування випускників;
про підготовку вчителів географії;
формування завдань практичних завдань та власне виробничих практик;
представила історичні звʼязки львівської й вроцлавської географічних наукових шкіл.

Обговорили шляхи розвитку професійних компетентностей студентів-географів, удосконалення освітніх компонентів ОПП...

Читати »

29 квітня 2024 року – відкрита лекція доц. кафедри туризму Романіва П.В. «Ризики в активному туризмі»

24.04.2024 | 17:18

Шановні колеги!
В понеділок, 29 квітня 2024 року об 11.50 год., аудиторія 1а, відбудеться відкрита лекція доц. кафедри туризму Романіва П.В. з дисципліни «Активний туризм» для студентів спеціальності «Туризм та рекреація» (групи ГРТ-21с, 22с)
на тему «Ризики в активному туризмі».
Запрошуємо усіх охочих.

Читати »