Географічний факультет отримав програмне забезпечення Servio HMS і Servio PRO від компанії ТОВ «Сервіо Софт»

25.04.2024 | 14:38

На підставі Угоди про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка і ТОВ «Сервіо Софт» (від 1 квітня 2024 року) 22 квітня 2024 року на географічному факультеті встановлено програмне забезпечення Servio HMS і Servio PRO для навчання студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» автоматизованому управлінню закладами гостинності.
Програмне забезпечення встановлено завдяки комунікації кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій з менеджментом компанії ТОВ «Сервіо Софт». Дорогий програмний продукт надано як спонсорську допомогу у безтермінове користування.
Компанія ТОВ «Сервіо Софт» провідна в Україні у розробці програмного забезпечення для готельно-ресторанного бізнесу, надає унікальні програмні інструменти та знання для підвищення конкурентоздатності та ефективності підприємств сфери гостинності.
Продукт компанії є універсальним, простим та зручним, використовується на всіх пристроях, з широкими функціональними можливостями та автоматизацією, забезпечує повний контроль над усім готелем і рестораном. Його використання у навчальному процесі забезпечує найнеобхіднішу для сучасних потреб будь-якого закладу гостинності у підготовлених фахівцях.
Надана географічному факультету розширена версія Servio HMS під час навчання забезпечує відстеження всього циклу бронювання, керування персоналом, CRM-системи, мобільний додаток статистики, вебсайт готелю, корпоративний модуль для компаній-партнерів, цифровий підпис анкети, модуль попереднього внесення даних та ін.
Версія Servio PRO – це сучасний набір модулів та інструментів для вирішення завдань будь-якої складності при побудові системи автоматизації ресторану: касова система під Windows, Android та iOS, складський модуль під web з можливістю ведення управлінського обліку, застосунок для мобільного офіціанта, кухонні термінали, центр замовлень, інтегрований з сайтом, додатком, ботом, інфо-дисплеї для відображення черг або загальної інформації в залі, модуль керування доставкою, застосунок для кур’єрів, система лояльності (дисконт, бонуси, сертифікати, купони), облік робочого часу та ін. Управління здійснюється з комп’ютера, смартфона або планшета, у будь-який час, у будь-якому місці та з єдиної платформи.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка висловлює щиру вдячність директору ТОВ «Сервіо Софт» О.В. Кулішу за надане програмне забезпечення, бажає здоров’я та успіхів всьому колективу компанії!