Опубліковано звіт Міжнародного семінару «Транскордонна стійкість критичної транспортної інфраструктури в Україні та її вплив на економіку і суспільство» за участю кафедри економічної і соціальної географії імені проф. Олега Шаблія

22.06.2024 | 12:26
Вийшов у світ анотований звіт за результатами Міжнародного семінару «Транскордонна стійкість критичної транспортної інфраструктури в Україні та її вплив на економіку і суспільство», відбувся у Варшаві (Польща) 28 липня 2023 року. Семінар, організований в рамках розбудови потенціалу TwinForHope Бірмінгемським університетом (UoB) разом із науковцями Львівського національного університету імені Івана Франка, зокрема, а саме кафедри економічно і соціальної географії – І. Гудзеляк, О. Мамчур (співкоординатор), Л. Котик, І. Ванда, Ю. Борсуком, був спрямований на зміцнення стійкості інфраструктури України, як країни, що воює.
У семінарі взяли участь 29 науковців з Бірмінгемського університету та Львівського національного університету імені Івана Франка, а також особи, відповідальні за прийняття рішень, консультанти з Великої Британії та України та представники органів місцевого самоврядування міста Львова.
Покликання на звіт: https://zenodo.org/records/11371977