Завідувач кафедри туризму проф. Марта Мальська виступила на пленарному засіданні конференції “Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи”

17.05.2024 | 14:40

Завідувач кафедри туризму, Львівського національного університету імені Івана Франка доктор економічних наук, професор Марта Мальська 16 травня 2024 року виступила з вітальним словом під час пленарного засідання на конференції “Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи”, що проходила у м. Черкаси на базі ЧНУ імені Богдана Хмельницького.
У своїй промові Марта Мальська окреслила основні тенденції розвитку індустрій туризму та гостинності у сучасних реаліях та наголосила на ролі освіти у цих сферах, її якості та можливостях готувати висококваліфікованих фахівців, які будуть затребувані на ринку праці після перемоги України у війні.
Також завідувач представила освітні програми кафедри туризму ЛНУ імені Івана Франка, де акцентувала увагу на унікальній магістерській програмі “Міжнародний туризм”, рівень якої створює можливості для підготовки професіоналів, що працюватимуть з іноземними туристами, таким чином представляючи туристичний бренд України у світі.
Марта Мальська зазначила, що у часі викликів нетворкінг між працівниками вищих навчальних закладів є є необхідним компонентом для творення спільних ідей та обміну досвідом, що сприятиме зростанню якості освіти у сфері туризму та гостинності.
Також учать у конференції взяли учать викладачі кафедри туризму – доценти Марія Філь, Наталія Паньків, асистент Юрій Жук.