Успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

18.12.2022 | 11:07

15-16 грудня 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Захист відбувся у змішаному форматі під керівництвом голови екзаменаційної комісії д.е.н., проф. Кульчицького Б.В. та за участю зав. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Пандяка І. Г., проф. Бомби М. Я., доц. Кушнірук Г. В., доц. Майкової С. В. та секретаря комісії Макогін Г. В.

Під час захисту студенти продемонстрували високий рівень отриманих фахових знань, готовність і спроможність до професійної реалізації та подальших наукових досягнень. Актуальна тематика представлених до захисту робіт, належний супровід наукових керівників засвідчили реальну можливість студентів віднайти власну сферу наукових та практичних інтересів в обраній спеціальності.

На захист було представлено 14 кваліфікаційних робіт магістрів, в яких висвітлено сучасні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Цікаві наукові дослідження та змістовні доповіді магістрів, професіоналізм членів екзаменаційної комісії зробили захисти плідними та результативними. Високо були оцінені такі роботи:

  • Міжнародні готельні оператори в Україні: сучасний стан та тенденції розвитку (магістр Хомич Юліана, науковий керівник доц. Пандяк І. Г.);
  • Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу у готельно-ресторанних комплексах Львівщини (магістр Андрущак Наталія, науковий керівник проф. Бомба М. Я.);
  • Формування мережі ресторанів з халяльними стравами у Львові: передумови та перспективи розвитку (магістр Нерета Вікторія, науковий керівник доц. Пандяк І. Г.);
  • Сучасні тренди кавового сервісу у закладах ресторанного господарства Львова (магістр Власюк Наталія, науковий керівник доц. Кушнірук Г. В.);
  • Удосконалення системи управління кадровим потенціалом готельного підприємства в кризових умовах (на прикладі готелю “Ібіс Стайлз”, м. Львів) (магістр Лупан Павло, науковий керівник доц. Удуд І. Р.);
  • Франчайзингова діяльність мережі закладів швидкого харчування «Львівські круасани» (магістр Мотузюк Юрій, науковий керівник доц. Петлін І. В.).

Наприкінці з вітальним словом звернувся до магістрів зав. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Пандяк І. Г.: «Ви закінчуєте один з найдавніших і найпрестижніших університетів України та Європи, отримуєте поважний освітньо-науковий ступінь магістра у непростих умовах, проте у час надзвичайно високої потреби нашої країни у професіоналах високої кваліфікації».

Колектив кафедри бажає випускникам-магістрам 2022 за спеціальністю  «Готельно-ресторанна справа» щасливої життєвої дороги, успішної особистої, професійної та кар’єрної реалізації. Будьте цілеспрямованими, наполегливими, гідними моральних та національних цінностей!