Успішний захист кваліфікаційних робіт магістрів освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»

22.12.2023 | 14:34

Упродовж 15-20 грудня 2023 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувався захист кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Захист відбувся під керівництвом голови екзаменаційної комісії д.е.н., проф. Кульчицького Б.В. та за участю зав. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доц. Пандяка І.Г., проф. Бомби М. Я., гаранта ОП доц. Кушнірук Г.В., доц. Майкової С.В. та секретаря комісії Макогін Г.В.
Представляючи результати кваліфікаційних робіт, студенти продемонстрували високий рівень отриманих фахових знань, належне володіння практичними навичками у сфері готельно-ресторанного бізнесу, що підтверджувалось їхніми відповідями на дискусійні запитання членів екзаменаційної комісії.
Важливо, що тематика кваліфікаційних робіт є невід’ємною складовою кафедральної науково-дослідної теми «Стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах невизначеності». Більшість магістерських робіт відзначились глибиною дослідження, детальним аналізом сфери гостинності, конкретними висновками і пропозиціями, належним чином апробовані на студентських наукових конференціях та конкурсах. Зокрема, високо були оцінені такі роботи:
– Сучасні тенденції розвитку глемпінгу в Україні: просторово-функціональний аналіз (магістр Ситник Анастасія, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
– Розвиток капсульних готелів в Україні як інноваційної форми (магістр Пилипенко Валерія, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
– Сучасні підходи у просуванні закладів ресторанного господарства в Україні (магістр Копоть Марта, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
– Альтернативні засоби розміщення у Карпатському регіоні України: сучасні тенденції та перспективи (магістр Кісіль Цвітана, науковий керівник д.ф. Чайка І.М.)
– Сучасні тенденції та перспективи розвитку wellness-готелів курорту Східниця (магістр Корнєва Влада, науковий керівник доц. Кушнірук Г.В.)
– Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження (магістр Попова Марія, науковий керівник доц. Маслійчук О.Б.)
– Заклади ресторанного господарства в оздоровчо-туристичній інфраструктурі Трускавця: сучасні тенденції розвитку (магістр Тимчишин Андрій, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
– Вдосконалення організації персоналу закладу ресторанного господарства (магістр Суптеля Злата, науковий керівник доц. Майкова С.В.)
– Особливості формування оздоровчих послуг у готелі «Старий дуб» (магістр Чернецька Зоряна, науковий керівник доц. Пандяк І.Г.)
– Тенденції розвитку кафе-кондитерських у Львові (магістр Макойда Оксана, науковий керівник д.ф. Чайка І.М.)
– Обґрунтування ефективної бізнес-моделі розвитку підприємства готельного бізнесу в нестабільних умовах (магістр Устенко Анна, науковий керівник доц. Удуд І.Р.)
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій щиро вітає випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт та присвоєнням освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», бажає натхнення, наполегливості, плідних професійних здобутків та успішної кар’єри!