Відбулась профорієнтаційна екскурсія для учнів Пустомитівського ліцею №2 імені В. Кучабського

18.03.2024 | 15:00

14 березня 2024 року на географічному факультеті відбулась профорієнтаційна екскурсія для учнів Пустомитівського ліцею №2 імені В. Кучабського.
Під час екскурсії заст. декана, асист. Любов Котик ознайомила учнів з історією географічного факультету, особливостями вступу і навчання в університеті, освітньо-професійними програмами географічного факультету; заст. декана, доц. Любомир Безручко – з туристичним спорядженням; доц. Оксана Бонішко – з дослідженнями ґрунтів; к.г.н., інж. Роман Семащук розповів про діяльність навчально-наукової лабораторії “Аналізу ґрунтів і природних вод”; доц. Юрій Андрейчук в лабораторії “Геоінформаційного моделювання і картографування” продемонстрував прикладні розробки з географії із застосуванням ГІС-технологій; доц. Павло Шубер – з метеорологічними дослідженнями.
Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольга Маслійчук провела майстер-клас з різних способів складання серветок, представила цукрову флористику та організувала ігрову дегустацію пастили.

Щира подяка директору Пустомитівського ліцею № 2 імені В. Кучабського Ігорю Богдановичу Мадаю за співпрацю, організовану профорієнтацію, а учням бажаємо успішно обрати свій освітній шлях!