Новини

Екскурсія здобувачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у пивоварний ресторан «Старгород»

22.11.2023 | 12:36

Важливе значення у формуванні компетентностей майбутніх фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» мають практичні заняття у формі екскурсії на підприємствах ресторанного господарства. Такі заняття дають можливість ознайомитись зі сферою майбутньої професійної діяльності, з різними типами закладів ресторанного господарства, наочно у конкретних виробничих умовах закріпити та розширити теоретичні знання з фахових дисциплін та з конкретної теми.
Так 21 листопада 2023 року викладачем кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Максимець О.Б. було організовано екскурсію для студентів 1 та 3 курсів спеціальності 181 «Харчові технології»...

Читати »

Захист курсових робіт студентами 4 курсу напрямку 014.07 “Середня освіта (Географія)”на кафедрі геоекології і фізичної географії

22.11.2023 | 12:22

20 листопада 2023 року відбувся захист курсових робіт студентів 4 курсу, спеціалізації 014.07 “Середня освіта (Географія)”, якими керували викладачі кафедри геоекології і фізичної географії.
Темами курсових робіт охоплено території рівнин і гір заходу України, проблематика стосувалася теорії та методики навчання географії в школі, географічно-краєзнавчих питань, потенціалу досліджуваних територій щодо природних та історико-культурних едукаційних об’єктів, навчальних аспектів метеорології й кліматології на уроках в школі.
Особливу увагу студенти приділили інноваційним методам навчання географії в умовах НУШ; в ході захисту дискутували щодо доцільності різного...

Читати »

Захист курсових робіт студентів четвертого курсу спеціальності 014.07 “Середня освіта (географія)” на кафедрі економічної і соціальної географії ім. проф. Олега Шаблія

22.11.2023 | 11:55

17 листопада 2023 р. відбувся захист курсових робіт студентів четвертого курсу спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)».
Вітаємо студентів групи ГРОМ-41с з успішними виступами й бажаємо наснаги у подальшій науковій праці!

Читати »

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій долучились до гостьової лекції «Технологія організації гастрономічного туру Бессарабією» від Лариси Титикало

22.11.2023 | 11:38

20 листопада 2023 року здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня «Магістр» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – доцентки Майкова С.В., Маслійчук О.Б., Удуд І.Р та старша викладачка Максимець О.Б., долучились до гостьової лекції на тему: «Технологія організації гастрономічного туру Бессарабією», яку провела Лариса Титикало.
Лекція проведена на запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій.
Лариса Титикало – власниця господарства «Бринзарня», авторка книг про кухню Бессарабії, лідерка Спільноти «Slow food Bessarabia», популяризаторка Бессарабії, її...

Читати »

Проходження педагогічної практики студентами ОПП “Середня освіта (Географія)” ОС “Магістр”

20.11.2023 | 11:33

З 27 жовтня по 23 листопада 2023 р. триває педагогічна практика у здобувачів освіти 2 року навчання ОР “Магістр” ОПП “Середня освіта (Географія)”.
У рамках педагогічної практики студенти набувають фахові і загальні компетенції, зокрема: здатність застосовувати знання у професійних та побутових ситуаціях; здатність формувати особисте бачення професійної поведінки з урахуванням особливостей інтересів оточення чи колективу; здатність використовувати систему наукових знань для організації навчальної діяльності у закладах освіти з урахуванням особливостей самого предмету; здатність застосовувати базові знання з природничої та суспільної...

Читати »