Новини

Розпочався вибір загальноуніверситетських дисциплін для вивчення у наступному 2024-25 н. р.

11.03.2024 | 22:22

Вибір дисциплін здійснюється студентами 1 та 2 курсів на платформі системи Деканат через особисті кабінети студента.
Процедура вільного вибору дисципліни передбачає 2 етапи:

І хвиля реєстрації починається з 11.00 год. 11 березня 2024 року та завершується 15 березня 2024 року;
ІІ хвиля реєстрації та комплектації груп стартує з 11.00 год 18 березня 2024 р. до 21 березня 2024 року.

Під час першої хвилі реєстрації студент може зайти в систему для перегляду стану комплектації груп та зміни/редагування свого вибору дисципліни.
Після завершення першої хвилі фіксуються дисципліни, для яких...

Читати »

Зустріч студентів кафедри туризму з виконавчим менеджером розважального дитячого комплексу «Кідландія»

11.03.2024 | 22:18

Зміни в освітній програмі «Туризм», що доповнили сферу підготовки ще і рекреаційною діяльністю, зумовили необхідність виходу на ринок рекреаційних послуг.
В рамках курсу «Анімаційна діяльність» відбулась зустріч з виконавчим менеджером розважального комплексу «Кідландія» (м. Львів) Анастасією Івах.
Вона представила структуру цього комплексу, де основну роль відіграє «Місто професій» для дітей, яке охоплює понад 30 станцій, де діти знайомляться з професіями і отримують нові навички. Розповіла про роботу аніматорів (їх понад 70 осіб) з обслуговування дітей з батьками на основних атракціях «Міста професій». Читати »

Навчально-пізнавальна екскурсія для студентів (ОП Географія) на кар’єр з видобутку гіпсів

11.03.2024 | 22:00

09 березня 2024 р. для студентів, які навчаються за ОП Географія, доцент кафедри геоморфології і палеогеографії Яцишин Андрій провів навчально-пізнавальну екскурсію на розташований в околицях селища Щирець кар’єр з видобутку гіпсів.
Крім гіпсової товщі неогенового віку кар’єрними роботами також розкриті корінні глинисті нагромадження з прошарками вапняків і туфітів та покривна лесова товща.
Студенти отримали можливість в польових умовах ознайомитись з особливостями формування та будови відкладів, відмінних за генезисом та віком.

Читати »

Здобувачі ОПП Харчові технології та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у вебінарі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара на тему: «ANTI-AGE харчування»

11.03.2024 | 21:58

2 березня 2024 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, Світлана Майкова, Галина Кушнірук, Ольга Маслійчук, Ірина Петлін, Оксана Паук, Іванна Удуд, Олександра Максимець із здобувачами першого та другого рівня вищої освіти спеціальності Харчові технології – Роман Додик, Оксана Домарецька, Олександр Процовський, Анастасія Трофімук, Тарас Вербило – взяли участь у вебінарі на тему «ANTI-AGE харчування».
Вебінар організувала кафедра харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, лектор – доцентка Юлія Мацук.
Учасники в підсумку отримали сертифікати.
«ANTI-AGE харчування» – один з...

Читати »

Участь представників кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у IX Міжнародній науково-практичній конференції «Questions regarding the problems of higher education»

11.03.2024 | 21:49

К.е.н., доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ірина Петлін та магістрантка 1-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Марецька Вероніка-Маріанна взяли участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції «Questions regarding the problems of higher education», яка відбувалася 4-6 березня 2024 року в м. Бордо (Франція).
В роботі конференції було представлено такі секції:

Сільськогосподарські науки;
Архітектура, будівництво;
Історія мистецтва;
Хімія;
Культурологія;
Економіка;
Геологія;
Історія;
Юриспруденція;
Менеджмент, маркетинг;
Педагогіка;
Філологія;
Філософія;
Політологія;
Психологія;
Соціологія;
Технічні науки;
Туризм.

Доц. Ірина Петлін та магістрантка Вероніка Марецька представили доповідь «Управління франчизою в закладах ресторанного господарства» в секції «Менеджмент, маркетинг».
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює...

Читати »