Зустріч студентів кафедри туризму з виконавчим менеджером розважального дитячого комплексу «Кідландія»

11.03.2024 | 22:18

Зміни в освітній програмі «Туризм», що доповнили сферу підготовки ще і рекреаційною діяльністю, зумовили необхідність виходу на ринок рекреаційних послуг.

В рамках курсу «Анімаційна діяльність» відбулась зустріч з виконавчим менеджером розважального комплексу «Кідландія» (м. Львів) Анастасією Івах.

Вона представила структуру цього комплексу, де основну роль відіграє «Місто професій» для дітей, яке охоплює понад 30 станцій, де діти знайомляться з професіями і отримують нові навички. Розповіла про роботу аніматорів (їх понад 70 осіб) з обслуговування дітей з батьками на основних атракціях «Міста професій».
Звернула увагу на можливість залучення студентів кафедри туризму до анімаційної діяльності комплексу. Відповіла на основні запитання студентів щодо організації діяльності дитячого розважального комплексу та структуру і географію відвідувачів.

На порядку денному стоїть питання про укладання договору між географічним факультетом і дитячим розважальним комплексом «Кідландія». Передбачено стажування студентів другого курсу напряму «Туризм і рекреація» на робочих місцях аніматорів комплексу.
Віримо, що ця співпраця сприятиме якіснішій підготовці наших фахівців.