Захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрантів ОПП «Готельно-ресторанна справа»

11.11.2023 | 21:33

10 листопада 2023 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрантів ІІ курсу ОПП «Готельно-ресторанна справа». Керівництво практикою здійснювали доцентки Галина Кушнірук та Ольга Маслійчук. Практика тривала з 01 вересня по 09 листопада 2023 р.

Мета виробничої (переддипломної) практики – поглиблення, узагальнення та вдосконалення знань, вмінь і навичок для застосування у практичній діяльності готельно-ресторанного бізнесу, а також виконання індивідуальних завдань для написання кваліфікаційної роботи магістра.

Усі практиканти  виконали поставлені завдання, оформили звіт, вчасно його подали до захисту, підготували презентацію за результатами практики і успішно захистили звіт. Об’єктами дослідження були підприємства готельно-ресторанного бізнесу у м. Львові, Львівській, Чернівецькій, Вінницькій областях, зокрема, готель «Optima Collection Medievale Lviv», готель «Асторія», готель «PANORAMA Lviv Hotel», готель «Nota Bene», готель «ibis Lviv Center», капсульний готель «Capsule Hotel Constellation 89», готель «Leopolis», готель «Grand Hotel», готель VitaPark «Старий Дуб», грецький ресторан «Сувлакі», ресторан «Cloud no. 7 Panorama», ресторан «36 По», ресторан «Villa Grey», ресторан «Мілена», італійський ресторан «Trattoria da Domenico», ресторан «Острів», ресторан «Золото Карпат», ресторан «Папілон», ресторан «Княжий Келих», гастро-паб «Daily Dose», лікувально-оздоровчий комплекс «ДіАнна», готельно-ресторанний комплекс «Статус» та інші.

Варто зазначити, що більшість магістрантів уже мають практичний досвід за фахом. Загалом, здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань, економічного мислення, глибокого комплексного розуміння проблеми управління господарсько-фінансовою діяльністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу в сучасних надскладних умовах.

Вітаємо магістрантів з успішним захистом звітів та сподіваємось, що компетентності, набуті під час проходження виробничої (переддипломної) практики, стануть надійним підґрунтям для їхнього професійного зростання у готельно-ресторанному бізнесі!