Практичне заняття-екскурсія для здобувачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у компанію Kramar LTD у Львові

25.03.2024 | 17:41

21 березня 2023 р. відбулося практичне заняття-екскурсія для здобувачів освітніх програм «Харчові технології» рівня «Бакалавр» і «Магістр» у компанію Kramar LTD (м. Львів) – найбільшого виробника та імпортера у Західній Україні риби, морепродуктів і різних видів м’яса. Заняття провели викладачі кафедри – к. т. н., доц. Ольга Маслійчук і ст. викл. Олександра Максимець. Екскурсію підприємством провели генеральний директорДмитро Крамар та заступник директора з питань виробництва Ярослав Демʼянів.

Мета заняття ‒ ознайомити здобувачів з технологічними процесами перероблювання рибної сировини, інноваціями у виробництві напівфабрикатів та готової рибної продукції.

Студенти  вивчили структуру підприємства, організацію робочих місць, види рибної сировини, асортимент напівфабрикатів, готові кулінарні вироби,  новітнє обладнання, інноваційні технології, логістичний ланцюг, джерела постачання рибної сировини та збуту готової продукції, перспективи розвитку підприємства. А також, здобувачі ознайомились зі всіма відділами адміністративного корпусу, виробничими цехами, складськими приміщеннями, вивчили весь технологічний процес виготовлення продукції – від приймання рибної сировини до  реалізації напівфабрикатів, готових виробів у фірмовому магазині «Крамар».

Колектив та здобувачі кафедри висловлюють щиру вдячність директору підприємства – Дмитру Крамару та технологу Ярославу Демʼяніву за запрошення, організацію цікавої та пізнавальної екскурсії!