На кафедрі географії України відбулася чергова зустріч зі стейкголдером освітніх програм урбаністичного спрямування

09.02.2024 | 12:22

07 лютого 2024 р. на кафедрі географії України відбулася зустріч зі стейкголдером ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток” (спеціальність 106 Географія, бакалаврат) й ОПП “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток” (спеціальність 106 Географія, магістратура) Петром Морозом, сертифікованим фахівцем із розроблення стратегічної екологічної оцінки та оцінки впливу на довкілля, науковим співробітником Інституту геології і геохімії горючих копалин.

Під час зустрічі з гарантами освітніх програм і членами групи забезпечення обговорювалися передусім питання використання оцінки впливу на довкілля (ОВД) та стратегічної екологічної оцінки (СЕО) як важливих та необхідних інструментів екологічної політики у сфері просторового планування і регіонального розвитку.

Стейкголдер ознайомився з навчальними планами ОПП “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток” й ОПП “Урбаністика, міське планування і сталий просторовий розвиток”, подав пропозиції щодо змістовного наповнення силабусів окремих навчальних компонентів.
П. Мороз долучився також до секційного засідання звітної наукової конференції кафедри географії України, яка відбувалася в цей день. На завершення зустрічі зі стейкголдером досягнуто домовленості щодо проведення гостьових лекцій для студентів.