Вийшов друком “Анотований покажчик наукових, навчальних і навчально-методичних праць кафедри «Ґрунтознавства і географії ґрунтів»” за ред. д.г.н., проф. С. Позняка, д.г.н., проф. А. Кирильчука, присвячений 30-річчю кафедри Ґрунтознавства і географії ґрунтів” (1993-2023)

23.06.2022 | 12:05

Вітаємо д.г.н, професора Степана Позняка і д.г.н., професора Андрія Кирильчука з виходом “Анотованого покажчика наукових, навчальних і навчально-методичних праць кафедри “Ґрунтознавства і географії ґрунтів”.
Це науково-презентаційне видання присвячується 30-річчю кафедри «Ґрунтознавства і географії ґрунтів» (1993-2023).
В анотованому покажчику наукових, навчальних, навчально-методичних праць, а також періодичних і картографічних видань кафедри «Ґрунтознавства і географії ґрунтів» Львівського національного університету імені Івана Франка представлено науковий доробок професорсько-викладацького складу кафедри: наукові монографії, підручники, навчальні і навчально-методичні посібники, монографії серії “Ґрунти України”, періодичні видання та цифрову карту – “Карта ґрунтів Західного регіону України” (мірило: 1:200 000).

Особлива подяка декану географічного факультету Володимиру Івановичу Біланюку та завідувачу кафедри «Ґрунтознавства і географії ґрунтів» Зіновію Павловичу Паньківу, які постійно сприяють виходу у світ нових видань, зміцнюючи потужний фундамент наукової діяльності факультету.

Науково-презентаційне видання “Анотований покажчик наукових, навчальних і навчально-методичних праць кафедри «Ґрунтознавства і географії ґрунтів»” можна переглянути та завантажити за посиланням: https://geography.lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2022/06/Pozniak-Kyrylchuk-Anot-pokazhchyk-prats-kaf-gruntiv-2022-book.pdf